Post by acefprejalmo on Mar 5, 2022 21:39:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Darkrise - Pixel Action RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Darkrise - Pixel Action RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood suurendab vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Darkrise - Pixel Action RPG 2022 version ▞▞▞
Ülesanded kaovad, ma olin seda nagu juhtus kogu aeg, kui peate minema linna tagasi ja uuesti rääkima NPC-ga, et alustada uuesti ülesannet, mille lõpetamiseks oli 38/40
Darkrise - Pixel Action RPG Vaidmenų žaid. qjvw
Ma tõesti armastan seda mängu. See on lihtne, vaimukas ja beetaversioonis kasutamiseks väga hästi loodud. Ma ei jõua ära oodata, millal edasine sisu välja tuleb. Praegu olen tasemel 104 ja naasen selle juurde iga päev (mis erineb kõigist teistest mobiilimängudest). Soovitaksin, et tegelaste kohandamise viis aitaks kaugele kaasa, kuid mul on hea meel, et saate kõigepealt mehaanika. Jätkake ja ma vaatan kindlasti suure huviga.
Liikumine nii kohmakas, eriti hüppab ja tagasi samal ajal ja ma kasutan juba üht juhtkangi. Pole võimalik tagastada ühtegi eset, kuhu ma kunagi tahan linna tagasi minna ja edasiminekut jätkata, mis on raske, eriti kui ma lihtsalt liiga sügavale koopasse uurin ja kui ma just koju tagasi lähen, naasen algusest uuesti. Võib-olla saan selle lisada mitu kustutamist Lisa linnas tagasi vajutamisel väljumisvalik Lisa kaart ja uurimise edenemine Lisa kinnitusnupp üksuse kustutamiseks ja hoiatus suure harulduse korral
See mäng on omamoodi lõbus, aga mul oli 50 vibu ja 43 maagi kera ja kepp ning mul pole ikka veel mõõka
On viga, mis paneb teid paigale kinni ja ei saa liikuda ega hüpata, lihtsalt kasutage oskusi ja ainus lahendus on naasmine tegelaste valiku juurde, mis paneb teid kaotama palju saaki
Väga lõbus, kuid tegelaste vahel pole palju erinevusi. Saadaval on ainult 3 tegelast, kuid mage n archeril on sama mängustiil n. Mõned keerulisemad mehaanikad, näiteks elu ohverdamine võimsustüüpi oskuste või erineva statistikaga tegelaste jaoks, nagu suur atk-kiirus, kuid madal atk oleks värskendav. Teine idee oleks selliste oskuste väljakutsumine nagu metsamees või nekrut. Mis vahe on ka magic n phys dmg vahel? Maagiline kilp n tervisele samuti. Erinevus ei ole mängus selge.
See on suurepärane mäng, kuid ainus probleem on see, et kõrgematel tasemetel on taseme tõusmine raskem. Ma mõtlen, et olen 70. tasemel ja olen olnud ristteel alates 60. tasemest ja mul on "kuristiku pross", nii et ma saan 50% rohkem xp-d ja ma lihtsalt ei saa "ristteedest" mööda, sest olen 30 taseme kaugusel ja saan üks löök, kui saan kriitilise löögi
PRÜGI!!!!!!! edit: ikka prügi. .
Kena mäng, kuid me ei näe oma raudrüüd. See on kuidagi igav., Täiesti igav. Nagu im lvl 65, aga mu soomust ei vahetata. Nii labane. Oleme teie mängu arvustajad. Nii et me teame. Mida parem. Ja vibulaskja oskus. Ma arvan, et see noolerahe. Selle kasutu. Ärge vihastage .😂 .aga ma arvan, et teie mäng on populaarsem, kui teete seda, mida ma vajan. 😂😂 see on minu arvamus. 😂 aga hea mäng siiski.
see on tõesti hea mäng ja ma armastan seda, kuid taseme tõstmise süsteem on üsna raske ja mobide on natuke raske võita ning hea varustuse langemise määr on üsna madal
Rohkem sisu pls
Oh ei, ma kustutasin kogemata oma arvustuse. Ma pole veel teie vastust lugenud. Pagan võtaks. BTW, ma annan 1 tärni, sest ma tean, et kui ma annan 4-5 tärni, ei pane te seda tähele. (Mage on ikka OP btw). Minu probleem on igatahes selles, et miks luua uus mäng selle asemel, et vana mängu (moonrise) paremaks muuta, ja sellele juba vastati. Siis võib-olla andke meile vanadele mängijatele midagi, ma ei tea. Kõike hinnatakse. Pärast vastamist muudetakse tärni. 🤟
Lõbus mäng, kuid käsitöö ja ressursisüsteem on väga keeruline. Uus värskendus oli ka päris ilma kohanemisvõimaluseta. Tempo on ka hea (uus värskendus muudab õppimise raskemaks)
Mulle meeldis see mäng tõsiselt, kuid teate mida, peaksite probleemi lahendama! See viga! Nagu, sellest on juba kaks korda möödas, kui olen oma võimsa varustuse kaotanud ja jah, ma olen kulutanud palju kalliskive ja raha nende uuendamiseks! (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Mis sellel mängul viga on? See on tõsiselt väsitav, et see juhtub iga kord! Parem tehke see tasa! Isegi need seadmed, mille ma olen lukustanud, et seda ei juhtuks kaotatud, KÕIK ON LADUNUD! PARANDAGE OMA MÄNGU INIMESED! (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
See mäng pole isegi moonrise mahavõtmine, mis on tegelikult üsna kurb. Erinevalt nendest vihkajate loomudest annan teile põhjuse selle mängu vihkamiseks. Üks põhjus on tegelaste vähesus. Kaks on see, et see on igav.Lõpetasin mõlema igavuse mängu mängimise. Muutke mängul rohkem stiimuleid. Andke inimestele rohkem põhjust teie mängu mängimiseks. Ma saaksin aru, kui teil on vihkamisest kõrini, kuid vähemalt lisage midagi, mis paneks mängijad sisse tulema. Värskenduste lisamine võib olla üks asjadest 🤷.
Pärast vaenlase võitmist langeb kogu kukkumisvarustus koheselt meeleheitesse. See juhtub alati, kui tilk on eepiline kuni kuninglik tilk.
Ma armastan seda, et seda on nii lõbus mängida ja uus värskendus on päris lahe, aga ka kalliskivid on väga erinevad, mulle meeldisid vanad paremini, välimus on hea, see on statistika
Nii et see mäng on lihtsalt moonrise arena järjekordne versioon
Mäng on hea, kuid on üks probleem, kui jõuate teatud alale (areenile), ei saa sellest enam kuidagi mööda minna, kuna puudub teevärav reisimiseks või selle alistamiseks.
Võiks kasutada natuke rohkem mängijate juhendamist
Hea
Ei mingit juhendit ega õpetust, lol
Hahahaha nagu see tõesti aitab kõik minu oskused on tase 5, sest tase 6 on 51k kalliskivid 1 OSKUS AINULT MÄNG IMEB.
Liiga korduv
Ouh, Dev loo veel ühe sama mängu nagu moonrise. Nii ei värskenda fvk Dev kunagi selle sisu....
Samedi Manor: Idle Simulator Symulacyjne fbck
Ostsin teenust (müün esemeid igal pool) 2 korda ja ei teinud midagi, mis oleks pettus. kahju, et see mäng mulle meeldib
Lõbus mäng, head kontrollid nõuavad oskusi. Kuid pärast seda, kui jõuate mägilinna buumi, on vaenlased OP ja tapavad teid naeruväärselt kiiresti. Arvate, et pärast 30. tasemeni jõudmist on saak kindlasti suurepärane või haruldane, kuid see on siiski pidev. Kahetsen installimist. raisatud tunde mängule, desinstallin lõpuks kohutava potentsiaaliga täidetud mängu.
Üsna nauditav mäng üsna korraliku edenemissüsteemiga, kuid meisterdamine on mõnevõrra keeruline (võib-olla soovite anda selle kohta lühikese mängusisese õpetuse). Mõned vaenlased on üsna keerulised (võib saada ühe löögi, kui te pole ettevaatlik/valmis), kuid mitte liiga raske käsitseda. Veel üks täiustus, mida tahaksin näha, on võib-olla rohkem ülesandeid või võib-olla igapäevane ülesannete süsteem 🤔
Pilve salvestamise andmed ei saa tähemärki muuta. Mul on 2. kontol lv20-ga char.. kui muutun, edu või midagi sellist. andmed on taastatud, kuid tähemärk ja olek on sama, mis pilves, salvestatakse kontole enne muutmist. Vahetasin juba Google Play mängud ja hüpikaken ilmub siis, kui mängu alustamine oli minu 2. konto.
Võis olla suurepärane, kuid tehnilisi probleeme. Ma löön liigutusi ja mitu korda need lihtsalt ei tööta. Pean neid ikka ja jälle vajutama
Mängu stiil on suurepärane, kuid juhtnupud viivad mind desinstallimiseni. Pidev põgenemine ja tagasipööramine lihtsalt sihtimiseks ja tulistamiseks muutub vaikselt igavaks ja tüütuks, lootsin virtuaalsetele pöidlakangidele, kuid lihtsalt vasak ja parem nupp ei tekita minus kahjuks mänguhimu.
Ma naudin seda mängu väga. Juhuslike mängijate jaoks saate mängida tavalistes raskustes, kuid paremate hüvede nimel eelistan edeneda puhtalt julmade raskustega. 55. tasemel leian, et see on väga keeruline ja on lõbus investeerida 500 000 kulda tsüaanrelva loomisse. Võin vaid öelda, et aitäh, et lubasite meil mängida, tundub hästi tasakaalustatud ja kenade süsteemidega. Olete loonud midagi head.
Lõbus mäng, kuni jõuate paljude koletisteni ja teid tapetakse sellest mööda. Ma annaksin 5 tärni, aga mitte siis, kui te taset läbi ei saa.Ma oleksin selle mängu eest maksnud, kui poleks takerdunud.
Alguses oli lõbus, kuid mõne aja pärast muutusid vaenlased peaaegu võitmatuks ja ma pidin igaüht juustuma, kuigi minu tase oli omast kõrgem. See mäng nõuab palju lihvimist, et midagi korda saata.
See oli fantastiline mäng ja on endiselt hea mäng, kuid mulle meeldis vana versioon .. see oli lihtsam ja mulle meeldis see asi selles .. ja passiivsed oskused on nüüd häirivamad TBH
Nii et värskendan oma arvustust pärast uut värskendust. Mage on kõige lõbusam ja tundub, et see klass, millesse rohkem tähelepanu pöörati. Mulle meeldis see mõnda aega, sest see oli juhuslik, kuid uue "rebalance'iga" on kõik rohkem jahvatatud ja tüütu. Meisterdamiseks lisati tonni tarbetuid esemeid ja kõik, mis on teie aega väärt, maksab kalliskive, mille saate mõnikord reklaame vaadates ja väga aeglaselt tappes. Varem oli see natuke tüütu ja nüüd on palju hullem. Pole minu jaoks mäng.
Ma arvan, et ma armastan seda
See on lõbus, kuid korduv, hea kulutada paar minutit bussi oodates või edasi-tagasi sõites
Kas see on mäng...🤔🤔🤔
Saate osta asju ainult 1x1 ja avada 1x1, see on ajaraiskamine
Eelmine versioon oli tõesti suurepärane ja andsin sellele 5 tärni, kuid nüüd läks asi liiga keeruliseks, et ma ei saa aru, miks ma ei saa hankida mõnda eset, mis mul on eelmises versioonis ning meisterdamine ja passiivne oskus ajas liiga segadusse. ei saa aru, mis on kiirustava mobiilsuse intelligentsus, kui see on juba kahjustuste või blokeeringu reitinguga kaasas
Uus värskendus tappis selle minu jaoks, nii kurb. Armasta seda enne.
Hakkasin just seda mängima ja kahjuks pole heli ning pidin seda tõestama YouTube'i video vaatamisega ja jah, te peate oma heli parandama
Kuni lossipiirkonnani korralik. Siis läheb tüütuks! Ja pärast 70. taset, kui saate lõpuks edasi liikuda, võivad juhuslikud vaenlased olla liiga tugevad (üks lask, bam, pean maksma 30 000, et oma esemeid kohe parandada). Ja LOLL vibulaskja vaenlane on põhimõtteliselt insta-surm hetkel, kui see esile kerkib (10 kiirtulega suunatud noolt näkku = surnud maag, isegi kui reageerite ja proovite kõrvale põigelda). Loodan, et kesk- või hiline mäng saab paremini tasakaalus... Algus oli vinge!