Post by acefprejalmo on Mar 5, 2022 21:36:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods daudz izturības ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Tas var darīt vairāk, es biju labākais punktu guvējs ar 75 000 punktu, neviens cits nebija pat tuvu, tomēr man nav nekādas atzinības, tam vajadzētu parādīt labāko punktu guvēju vārdus un dot viņiem kādu atlīdzību. Izskatās, ka spēlējam par velti
Kļūda xiaomi reno 8, nevar spēlēt pirmo reizi, pat pieteikšanās ar fb vai google nedarbojas, vienkārši palieciet ekrānā, ievadiet savu vārdu
LABĀKĀ SPĒLE EVER!!!! Es spēlēju šo spēli apmēram 4 gadus ar 2 dažādiem kontiem, un man ar to nekad nav bijis garlaicīgi. Tā ir labākā čūskas spēle, kādu jūs jebkad spēlēsiet! Ir dārgumi, uzlabojumi, ādas, nemiernieki, kurus varat medīt, tā ir tik laba spēle, un es to patiešām iesaku 👍👍👍👍
Tā ir lieliska un brīnišķīga tiešsaistes spēle. Es pievienojos komandai un novērtēju daudz, taču viena lieta ir tāda, ka pēdējā atjauninājumā jūs izlaidāt episko apvalku, tāpēc leģendāro apvalku ir grūti tirgot.
Man patīk šī spēle.
Tas tik ļoti kavējas, kad mans internets nebija problēmu, tad es saglabāju mobilos datus, bet pēc tam arī atpalika
Spēlējot vairāku spēlētāju spēli, atpaliek kā traki, līdz to vairs nevar spēlēt. Izņemot šo diezgan labo čūsku spēli
Pārāk konkurētspējīgs, ļoti nomākts, jo cilvēki tiek mudināti satikties viens ar otru, un tas neatslābina. Citādi lieliska grafika, ļoti lēna ptw progresēšana ir gaidāma 2019. gadā.
Pārāk liela servera kļūda. Pārsvarā iestrēdzis ielādes lapā. Lūdzu, novērsiet problēmu, un es piešķiršu 5 zvaigznes
Tā ir diezgan jautra spēle un rada atkarību, taču £8,99 par 10 VIP dienām ir absolūti smieklīgi. Kāda plosīšanās... Nemaz nerunājot par atlīdzību spēlē, par to ir jāsmejas. Jūs tik smagi cīnāties, lai iegūtu dažas atslēgas, un tad jūs saņemat, piemēram,... 1 rubīnu... lol, es to spēlēšu līdz bezmaksas VIP beigām, un pēc tam mainīšu uz citu kontu. Es labprāt maksātu kā piecinieku par vipu (pastāvīgu), bet, neaprobežojoties ar pusotru nedēļu.
Pārāk daudz reklāmas. Dos 5 zvaigznes, ja mazāk reklāmu
SAMAKSĀJĀS par 4 dienām VIP un pēkšņi es nevaru pat spēlēt spēli kopš pirmās dienas, kad to nopirku.. Vai tā ir kaut kāda krāpniecība? lūdzu, drīzumā labojiet to....
spēlēja pirms vairāk nekā gada, kādu laiku cerēja, ka viņi jau būs izlabojuši spēli, bet nekas vairāk, tikai jāmaksā 2 spēles iespējas, joprojām ir daudz hakeru un aizkavējas, lai nejauši mainītu virzienu un iestrēgtu
Sākotnēji man bija 5 zvaigžņu pārskats. Šī spēle noteikti ir ļoti jautra. Tas ir tad, kad tā neatpaliek. Tas ir ļoti aizkavējies, un tas kļūst ļoti pasliktinošs, kad jūs visur aplīmējat gumiju.
Little Big Snake Casual xhp
Ticiet man, viņi nevēlas atrisināt šo "aizkavēšanās" problēmu. Tā vietā tie padara spēli aizkavētāku, kontrolē to kritiskākajās pozīcijās, lai liktu jums skatīties vairāk reklāmu! Vienkārši uzrakstiet sliktu atsauksmi un piešķiriet vērtējumu 1 no 5. Nekad nevienam neiesakiet spēli. Tā ir krāpniecība!!!
Man patika šī spēle, un pagājušajā nedēļā būtu tai 5 reizes. Bet šonedēļ es turpinu uzskriet neredzamām čūskām! Lūdzu, izlabojiet to!!
Nav slikti, bet es nevērtēju reklāmas
PAR DAUDZ STULBU kaitinošu REKLĀMU!!!!!!!
Kaitinošas reklāmas, tāpēc tikai 3 🌟 spēle bija jautra, vienmērīga un aizraujoša bez pārtraukuma. Es to būtu novērtējis ar 5🌟, ja tā nebūtu agresīva un neatlaidīga gara reklāma. Reklāmas ir jāģenerē tikai tad, ja spēlētājs nolemj dubultot monētas vai lietoto reklāmu, atjaunojot nārsta procesu. Kaitinošā daļa bija, atgriežoties uz novietnes vai izvēlnes ekrānu, kur tika parādīta 30 sekunžu gara reklāma. Es sapratu, ka reklāmas rada jums ieņēmumus, taču esiet uzmanīgi ar to spēli, jo tā kaitina un sabojā spēlētāju noskaņojumu.
ES mīlu šo spēli. daudz sludinājumu, tāpēc es pērku VIP. Ir labi. Šodien es ieguvu rezultātu 3 913 192. Bet rekorda nav. Tik nokaitināts😟
Ļoti aizraujoša un laikietilpīga..
Mana spēle crash, kad es laboju labāko rezultātu. Kas pie velna?? Lūdzu, izlabojiet to
Šī spēle ir lieliska, bet es gribu bezmaksas komplektus
Man patīk spēle, bet man vienmēr rodas aizkavēšanās un savienojuma kļūdas... Ceru, ka novērsīsiet šo problēmu. Mana tālruņa modelis ir... Starp citu, Huawei DRA-XL3 Y5
slikts slikts slikts atjauninājums.. dažreiz tas iestrēgst... kad es mēģinu spēlēt otro reizi, tas kļūst tukšs un saka "slikts savienojums", pat mans savienojums ir labs... ikreiz, kad tas notiek
Kopumā šī spēle ir laba un aizraujoša, taču vadīklas ir nedaudz kaitinošas.
Atkarību izraisoša spēle, līdz jūs tik smagi atpaliekat, jo viņu serveri ir lieli s**t. Ar VIP un reklāmas naudu viņi var pilnībā iegādāties jaunus ātrus serverus, kas var darbināt jebko. Viņu serveri ir joks, viņi pat nevar pareizi palaist 2D čūskas spēli ar mazāk nekā tūkstoti cilvēku vienā spēles telpā. Paskatieties uz Facebook un Google, tajās vienlaikus darbojas simtiem miljonu cilvēku, un nav nekādu problēmu. Tas nav mans internets, jo tas darbojas ar 400 Mb/s uz leju un 160 uz augšu.
ļoti grūti kontrolēt. kartes atrašanās vieta ir briesmīga, šķiet, ka jūsu vienīgais rotaļu biedrs ir datorprogramma, nevis īsts spēlētājs
Tas ir labi, bet tas noteikti nav vairāku spēlētāju spēle. Spēle darbojas labi, nav kavēšanās problēmu vai sasalšanas, bet spēle ir tikai viena spēlētāja, lai tā izskatītos kā vairāku spēlētāju spēle. Liels zaudējums šajā spēlē, tā vietā spēlējot ar čūsku sāncenšiem, jo šķiet, ka spēlē reāli cilvēki.
Šai spēlei ir liels potenciāls, tāpat kā daudzām citām spēlēm, ar kurām es saskaros, šai spēlei trūkst režīmu. Protams, jūs varat spēlēt ar draugiem, lieliski. Bet es domāju, ka tas, kas padarītu šo spēli daudz labāku par slīdēšanu vai jebkuru citu kaķu spēli, ir režīmi. Komandas režīms: 2 komandas cīnās par lielāku masu. Solo: faktiska tiešsaistes solo spēle Bezsaistes režīms: piemēram, šīs spēles solo lol. Uzņemiet karogu: tagad tas būtu jautri. Teritorijas sagrābšana. Lai nosauktu dažas idejas. Diemžēl es nedomāju, ka tas notiks.
pārāk daudz reklāmu. tā jaukā spēle. kādu laiku... bet katrā nāvē jāredz reklāmas .
Shadow Fight 3 - RPG fighting Rollenspel vhs
Diezgan labi. Ir vērts iegādāties, bet ne ikmēneša maksājumu, kā viņi vēlas. Sūds. Atjauninājums: bieži avarē.
Mīlu šo spēli, šī spēle bija tik jautra, ka šajā spēlē vari darīt visu, ko vari iegūt draugus, man tā ļoti patika, bet vienīgā lieta, kas ir nepareizi, ir tā, ka dažreiz, kad es domāju, ka nospiežat patīk pogu, lai kopīgotu, tā vienkārši traucas, bet tas ir viss, bet es dodu šis ir piecu zvaigžņu vērtējums
Es tam piešķirtu 5 zvaigznes, bet es nepārtraukti lika cilvēkiem mani sist un es nomiru viņu vietā. Es ienīdu, cik ļoti tas tika parādīts ar reklāmu, bet nebija iespējas to aizvērt. Šī spēle kļūst arvien sliktāka ar krāpniekiem, man nepārtraukti iet cauri milzīgas čūskas un ar tām nekas nenotiek.
Relaksējoša, kā arī laba refleksu pārbaude
Es nevaru pieteikties spēlē. Kad es mēģinu pieteikties, tiek parādīts uznirstošais logs "Neizdevās izveidot savienojumu ar serveri", es ceru, ka šo lietu novērsīsiet pēc iespējas ātrāk. BCS es ļoti vēlos izmēģināt šo spēli!
Lieliska spēle. Šobrīd nekas slikts nav sakāms..
Jā, spēle ir laba, bet kāpēc ielāde notiek tik ilgi? Pat man ir lielisks wifi...
Es spēlēju šo spēli no 2 vai 3 gadiem, spēle ir laba arī grafikas visās lietās. Bet tagad, kad es atveru šo spēli, mans tīkls kļūst lēnāks. Tīkls pēkšņi kļūst lēns, lūdzu, izlabojiet to
Little Big Snake სხვადასხვა kuer
Es tam dotu 5 zvaigznes, ja nebūtu tik daudz reklāmu. Es zinu, ka šādi izstrādātāji pelna naudu, taču ir pārāk daudz reklāmu — pēc katras spēles ir vismaz viena reklāma:/ Turklāt spēlē dažreiz rodas kļūmes un kļūdas, kuru dēļ es bieži mirstu, un tas ir ļoti nomākta, ja jūs patiešām esat liels. Es neceru, ka viņi daudz mainīs spēli, bet vismaz izlabos kļūdas. Paldies!
šis atjauninājums tikai padarīja spēli sliktu, roboti ir fkn kaitinoši!!! kad tu mēģini kādu apbraukt, viņi vienmēr aizšķērso tev ceļu un nozog nektāru Papildus problēmām ar robotprogrammatūru, šai spēlei ir nepieciešami vairāk uzlabojumu vairāk spēļu režīmu, lai ātrāk nopelnītu monētas, piemēram, battle royale, tdm (piemēram, čūskas konkurenti) un, iespējams, klanu sistēma. Un, lūdzu, pievienojiet globālo un draugu tērzēšanu, skumji, ka tikai spēlētāji ar VIP var tērzēt. Tas ir bezjēdzīgi, ja jūsu draugs nav VIP, vadības ierīcēm pievienojiet jutību. LOL
Little Big Snake სხვადასხვა kuer
Katru reizi, kad tiek atbloķēta jauna vieta, es ceru, ka fons būs atšķirīgs, taču tā joprojām ir tā pati vieta, un es esmu ļoti neapmierināts ar to. Varbūt tas neizskatās svarīgi, bet spēlējot tajā pašā vietā, man ir garlaicīgi.
Dažās ierīcēs tas ir jautri
Jums ir lieliska spēle, bet, kad es sāku spēlēt, es no dropes saņemu daudz vairāk dārgakmeņu nekā tagad, kas ir ārkārtīgi saspringta, jo ir nepieciešams mūžīgs laiks, lai varētu atļauties ādu. Turklāt neviena mana āda nebija dubultā, un es maksāju par V.I.P piekļuvi. Tātad, lai gan es nospiestu dubulto pogu, viņu progress palielinās tikai par pusi no summas, par kuru vajadzētu palielināties. Sākuma ekrāna apakšdaļā ir nepieciešama poga “Sazinieties ar mums”, lai cilvēki varētu jums vienkāršāk paziņot, kad spēle nedarbojas. Un, otrkārt, kāpēc jūs ieviestu jaunus "leģendārus apvalkus ar absolūti absurdām izmaksām, kas diezgan lielā mērā liek mums ieguldīt tik daudz darba, lai iegūtu visus apvalkus (un ir daudz skinu, kurus es vēlētos paturēt, bet tā kā es to darīšu). man nekad nav pietiekami daudz dārgakmeņu, lai uzreiz nopirktu ādu Man nav citas izvēles, kā vien katram atdot savas ādas, par kurām es strādāju, lai iegūtu vienu skinu), un turklāt jūs gaidāt, līdz mēs esam savākuši visas ādas, lai pastāstītu mums, ka. MUMS PAT NEVAR IZVĒLĒTIES ĀDU, KURU MĒS TIRDZAM VISUS CITUS ĀDAS. Tā ir nejauša izloze, vai jūs to nopietni domājat? Jums, puiši, pat nav pieklājības ļaut mums pašiem izvēlēties savas leģendārās ādas. Mainiet to. !
Es dotu 5 zvaigznes, bet spēle iziet automātiski.
Spēle bija laba, un es to izbaudīju. Bet ir dažas kaitinošas reklāmas, kas vienmēr parādās... Tas ir labi, ja ir reklāmas, bet es ceru, ka tas būs minimāls vienā reizē, un dažreiz man ir radusies kavēšanās problēma. Es nezinu, vai tas ir mana tālruņa dēļ vai kas.. Bet ceru, ka tas drīz tiks salabots. Paldies!
Vienmēr raksta apkopes laikā.