Post by acefprejalmo on Mar 5, 2022 21:27:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več žetonov hack ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape Mysteries 2022 version ▞▞▞
Ne izgubljaj časa. Za pomoč dobite skupno 30 zvezdic. Potem? JE DOBESEDNIČNO PLAČILO NA IGRAJO. Če potrebujete pomoč. Kar počnete, ker DOBESEDNIČNO NIČ NIČ, kar bi vam pomagalo dejansko razumeti igro. NE zapravljajte svojega denarja.
Odlična grafika, a tudi začetna raven mi je zelo težka. Uganke so enostavne, vendar je ugotoviti, kje klikniti, da se premaknete na naslednjo uganko, precej težko.
Precej dobra igra, zabavna z različnimi ugankami. Razlog, zakaj mu nisem dal 4 zvezdic, je, ker je veliko nepotrebnih dialogov in včasih postane dolgočasno.
Všeč mi je igra, zelo dobra vas napelje na razmišljanje in pogled na okolico, da bi našli namige, kaj storiti, edina težava, s katero sem se do zdaj srečal, je v poglavju The Trapmaker 5, v strelišču, igram na mobilnem telefonu in ne morem udariti robot v oknu, da se premakne naprej in ne porabim 30, začne preskočiti uganko, ko vem, kaj naj storim, ali je njegova škatla za zadetke majhna na mobilnem telefonu ali pa je nima, vendar ne morem mimo tega poglavje vzrok za to težavo. Prosimo, odpravite to težavo.
Igre Adventure Escape so zabavne! Uganke so dobre in pisanje je zabavno! Včasih je logika nekako čudna in občasno morate iskati piksel za tisto, kar potrebujete. To ne preprečuje, da bi bile te igre zabavne!
Super zasvojenost. Želim si, da bi bila za dokončanje zgodbe boljša nagrada, 3 zvezdice niso dovolj niti za brezplačen namig, brezplačen ključ bi bil super nagrada
Končana zgodba in zaplet je zelo dobro napisan! Všeč mi je!
Ok, potem ni slabo, razen koncev iger, ampak večinoma končni izziv Covenant. To mi pokvari.
Odlično zabavno in zelo zahtevno. Moraš poskusiti.
Kaj je s to igro? Igram trap master in sem vstavil kodo #, da vklopim kabino, vendar ne bo delovalo. Toda drugi dan je delovalo?! in mi ne bo dovolil, da začnem 2. poglavje, kljub temu, da imam internetno povezavo! Naj nekdo pomaga! & bom dal boljšo oceno!
Dobro, ko lahko prideš do iger. Igra je precej dobra in uganke so zahtevne. Edina težava je, ko odprete novo poglavje, celozaslonski oglasi vam ne bodo nikoli omogočili, da jih zaprete, tako da se dejansko ne morete vrniti v igro. Edini način, da se jih znebite, je, da zaprete aplikacijo, vendar se še vedno ne morete vrniti v igro.
Tentacle time je nadležna in nerešljiva mini igra v poglavju o piratih. Odvzame vso zabavo iz igre. Odstranjeno zaradi tega.
Bilo je popolno, dokler ni prenehalo odpirati 2. poglavja
Ta igra je tako čudovita!! Njen skrivnostni koncept je veliko več, kot sem pričakoval!! Všeč mi je, kako se zgodba odvija in vznemirjenje, ki sem ga občutil, ko sem nadaljeval s to igro, je tako neverjetno. Verjetno bi to priporočil vsem svojim prijateljem, vendar sem pravkar začel s to igro in že uporabljal namige, ker je težko, a je še vedno mogoče igrati drugo poglavje, vendar me moti, da ne moremo imeti več namigov, če ne plačamo. Zakaj nam ne bi dali niti 1 ali 2 zvezdici, tako da si ogledamo 30-sekundno dodajanje? Tako kot katera koli druga igra
Za namig bi moralo biti več kovancev, vsaj tedenskih kovancev.
Zelo zanimivo.. res super
Obtičal sem pri 8. poglavju v simbolih. Kaj lahko naredim? Prosim pomagajte, da postavim simbole, kako gredo in nič se ne zgodi!!!
Zelo zahtevno, a prijetno. Bravo 👏
Mystery Tales 4 f2p Piedzīvojumu spēles ralj
Zgodba nove igre echo bay je neverjetna, prosim, naredite več tega. Čeprav nekatere uganke niso logične in se res ne razlikujejo od drugih iger
Uživam v teh igrah, vendar ko morate preskočiti uganko, ta igra zaračuna več kot katera koli druga igra, ki sem jo igral. 30 zvezdic, ki jih lahko preskočite in dobite le 4 ali 5 vrhov iz vsakega poglavja.. ni res enako.
Zelo dolgočasno igranje in dolgočasen vmesnik!
Žalostno je priti do konca 7. poglavja Cursed Crown samo zato, da mi igra ne dovoli nadaljevati. Ne glede na to, kaj sem naredil, je pisalo "podgane" in začelo znova. Moral sem poskusiti 30-krat. Mislim, da poznam razliko med zeleno in vijolično! Definitivna napaka.
Top!
Vzbuja razmislek z nekaj zapletenimi nalogami, a dobro zabavno.
Postalo je veliko bolje! Dobro opravljeno. Zabavne uganke. Potrebuje eno izboljšavo: imeti bi moral možnost povečave. Tako kot je, je treba narediti posnetke zaslona in se pri preklapljanju med screenijem in igro vržejo iz aplikacije.
Odlične igre kot vedno iz Haikuja, vendar je kombinacija dolgih video oglasov in novega sistema ključev grozna. To ubije tok igre in jo naredi manj prijetno. Če bi morali čakati 3 ure za igranje 15 minut igre, je slabo. Potem je treba gledati oglase, preden se igra naloži, žaljivo. Imejte samo oglase in ne čakanja.
Na splošno res uživam v igri, vendar imam težave v tem, da traja 2 uri, da dobim 1 ključ, in ko sem kupil več ključev in se znebil oglasov, nisem nikoli prejel nakupa, čeprav je denar prišel ...
Lepo in prepričljivo. Nadaljujte z dobrim delom.
Haiku igre so bile vedno moje najljubše v trgovini Play. Praktično zalezujem v Play Store, da vidim, ali je kakšna nova igra. Vendar sem izjemno razočaran nad novim formatom, več igrami v eni, strašno odzivnostjo na dotik (res sem mislil, da je moj telefon pokvarjen, dokler nisem prebral vseh drugih komentarji), predvsem pa tipke. Haiku igre so bile edine brez nadležnega in smešnega čakalnega časa, zdaj pa se ne razlikuje od drugih iger.
Igro mi je na žalost všeč pri vsaki pustolovščini vsakič, ko moram uporabiti povečevalno steklo, ne deluje na mojem telefonu, zato ne morem iti dlje
To je čudovita igra. Do sedaj sem dokončal 2 zgodbi.. ko sem bil 2 poglavji stran od dokončanja 3. zgodbe, sem jo odklenil s ključem, vendar se ne odpre.. vendar še vedno prikazuje, kot da sem jo odklenil. Zato sem s tem ključem odklenil novo poglavje iz nove zgodbe.. zgodilo se je isto.. Mislim, da sem obtičal pri teh zgodbah.. Poskušal sem celo odstraniti in znova namestiti aplikacijo, vendar ni delovalo.. kaj storiti ?
Ta aplikacija mi je zelo všeč, saj ima nekaj ekskluzivnih iger AE. Upam, da bodo spremenili sistem za pridobivanje ključev. Želim si, da se ključi ne napolnijo 3 ure in da je največja količina napolnjena za več kot 2 ključa. Mogoče bi lahko ponudili ogled video oglasa za napolnitev ključa? Ne vem, to je samo moja ideja. Sicer mi je všeč.
Temu bi dal pet zvezdic, vendar sem izgubil ves svoj napredek in zdaj moram začeti znova
Super super neverjetno!! To mi je res všeč, saj razgibava moje možgane in je polno zabave in res mi je všeč vse pri tem. Hvala genialnim ljudem, ki so to ustvarili. #zdravotebi
Na splošno precej dobra igra. Všeč so mi vse možganske uganke in različne skrivnosti. Moja edina težava, da mu ne dam 5, je, da morate uporabiti namige. Nekatere uganke so preveč in imel sem par, ki ni šlo naprej brez namigov. Včasih kliknete na nekaj in se ne naloži, zato morate pritisniti namig in plačati. Uporabljate tudi namige, ker vam pove, kar že veste. Obožujem različne uganke in skrivnosti, vendar plačam preveč za nadaljevanje igre.
izjemno nadležne uganke. niso dobro razloženi in na neki točki je bila uganka s ploščicami, ki je imela približno 100 korakov in ni bilo mogoče razveljaviti, razen popolne ponastavitve, če ste na poti naredili napako. k temu dodajte zahtevo, da počakate 3 ure pred predvajanjem naslednjega poglavja in oglase, ko prenesete naslednje poglavje in nima smisla igrati.
Všeč so mi igre tega razvijalca in ta je izgledala in se je začela zelo dobro. Na začetku 1. poglavja Trapmakerja je igra zamrznila ne samo sebe, ampak celoten telefon. Nisem mogel zapustiti igre ali celo izklopiti telefona. Moral sem pustiti, da se baterija izprazni, da se je moj telefon izklopil. Ko se je znova zagnala, sem aplikacijo takoj odstranil. Še enkrat, to je videti dobro, vendar ne tvegam telefona, da bi poskusil znova.
Za paket sem plačal 4,99 in ga nikoli nisem dobil!!
Igral piratski zaklad. Skozi užival. Veselite se naslednje tekme. Zdaj se igra Legend of the stones. Spet se zabavam ob igri
Bil sem velik oboževalec vaših iger. Vsakega od njih sem veliko igral. Nekaterih nisem mogel pojesti, ker so bile zame pretežke. Ampak to me nikoli ni motilo. Toda zdaj ste šli naprej in ste dodali ključe za igranje? In 3 ure za ključ? Daj no! Tipke poskrbijo za zabavo vaših iger. Razlog, zakaj so mi bile všeč vaše igre, je bil, ker mi nikoli ni bilo treba čakati. Lahko bi preprosto igral igre brez ustavljanja. Ampak zdaj to? To je res slaba poteza.
Oglas za pasijans se prikaže in vam ne bo pustil zapustiti .... nikoli. Prosim popravi, da bom lahko igral.Predvaja oglas, ki vam ne dovoli igrati igre, ne da bi prenesli in zagnali drugo aplikacijo. Smešno